Obavijest o uvođenju prometnog redarstva

S ciljem poboljšanja prometnog reda na području Općine Sukošan  dana 01. svibnja 2022. godine, započet će s radom prometno redarstvo.

Nepropisno parkirana vozila stvaraju  problem na kolnicima, pješačkim prijelazima, pješačkim zonama, nogostupima i raskrižjima Općine Sukošan umanjujući razinu sigurnosti sudionika u prometu.

Pozivamo sve vozače da iste i slične prekršaje ubuduće ne čine jer će se svaki prekršaj sankcionirati sukladno zakonskim ovlastima.

Komunalno-prometni redar Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sukošan, Neven Grdović, položio je ispit na Policijskoj akademiji u Zagrebu te ima zakonske ovlasti kažnjavati vozače za nepropisno parkiranje .

Za nepropisno parkiranje vozila komunalno-prometni redar će vozače za počinjeni prekršaj sankcionirati izricanjem novčanih kazni.

Vozače molimo za suradnju u nadolazećem periodu te korektan odnos prema komunalno-prometnom redaru, kao službenoj osobi Općine Sukošan, čime ćete omogućiti stvaranje uvjeta za kvalitetnije izvršavanje njegovih svakodnevnih radnih obveza.

Od 01. svibnja 2022. godine počinje naplata parkiranja vozila na javnim parkiralištima u Općini Sukošan. Za sve dodatne obavijesti kao i za kupnju godišnjih parkirališnih karata obratite se organizatoru parkinga, komunalnom poduzeću „Zlatna luka Sukošan“ d.o.o.

Skip to content