Mještani s prebivalištem u Općini Sukošan mogu se kretati samo unutar Općine Sukošan, uz pridržavanje svih propisanih mjera opreza (socijalnog distanciranja, ne zadržavanja na javnim prostorima…).

Za potrebe odlaska liječniku izvan mjesta prebivališta obratite se svom liječniku opće prakse koji će vam izdati propusnicu.

Svi oni koji putuju izvan mjesta prebivališta na posao (izvan područja Općine Sukošan) trebaju imati potvrdu poslodavca.

Stožer civilne zaštite Općine Sukošan izdavat će propusnice radnim danom od 08:00 do 14:00, subotom i nedjeljom od 08:00 do 12:00 za slučajeve iz točke II.) e., – iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Za izdavanje propusnice, isključivo za slučajeve gore navedene točke II.)e., zahtjeve uputiti Stožeru civilne zaštite Općine Sukošan na e-mail: opcina-sukosan@zd.t-com.hr a za sve koji nemaju mogučnost korištenja elektroničke pošte, nazvati na broj 023/393-250 ili 098/9817-363.

Potrebni podatci za izdavanje propusnice: Ime i prezime, adresa, oib, telefon, razlog zahtjeva, adresa i mjesto gdje se putuje, i za koje vrijeme se traži propusnica

Zahtjevi koji se podnesu putem e-maila, dostavljati će se istim putem a svi koji nemaju tu mogućnost, obavezno kontaktirati Stožer putem telefona zbog dogovora isporuke propusnice.

Skip to content