Poštovani članovi LAG-a “Laura”,

ovim putem Vas obavještavamo kako je LAG “Laura” danas objavila prvi LAG natječaj za provedbu Mjere 2 “Ulaganja u razvoj i održivost poljoprivrede područja” sukladno Lokalnoj razvojnoj strategiji “Laura” za razdoblje 2014.-2020. u ukupnom iznosu od 781.494,00 kuna gdje iznos potpore po projektu iznosi 111.642,00 kuna, s intenzitetom potpore 100%. Natječaj je namijenjen malim poljoprivrednim gospodarstvima koja imaju sjedište/prebivalište na području LAG-a “Laura”

Podnošenje prijava na natječaj traje od 25.04. do 25.05. 2018. godine.

Podsjećamo prihvatljivi Korisnici su mala poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, ekonomske veličine u ukupnom standardnom ekonomskom rezultatu poljoprivrednog gospodarstva od 2.000 eura do 7.999 eura.

Na natječaj se mogu prijaviti mala poljoprivredna gospodarstva koja su organizacijskih oblika:

  • obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG),
  • obrt registriran za obavljanje poljoprivredne djelatnosti,
  • trgovačko društvo registrirano za obavljanje poljoprivredne djelatnosti (isključujući trgovačka društva čiji su osnivači vlasnici javnopravna tijela),
  • zadruga registrirana za obavljanje gospodarske djelatnosti.

Stručna služba LAG-a održati će informativnu radionicu za sve potencijalne prijavitelje koja će se održati 23.04. (ponedjeljak) u Benkovcu u prostorijama Gradske knjižnice (Šetalište kneza Branimira 46) s početkom u 19:00 sati

Natječajnu dokumentacija i sve informacije vezane za Natječaj možete preuzeti na poveznici: http://www.lag-laura.hr/lag-natjecaj/.

Skip to content